Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nadaljuje se prvoligaški ples

Amadej Maroša in Josip Ćalušić Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Po več kot mesecu dni premora so bo nadaljeval prvoligaški ples. Zadnjo tekmo pred premorom je Mura igrala 14. marca proti Mariboru. V petek, 16. aprila 2021 prihajajo na Fazanerijo državni prvaki, Celjani.

Od zadnje tekme se je zgodilo marsikaj. Članska reprezentanca Slovenije je igrala kvalifikacijske tekme za nastop na svetovnem prvenstvu 2022, mlada reprezentanca pa skupinski del evropskega prvenstva U21. Reprezentančni premor so črno-beli izkoristili za dve pripravljalni tekmi proti mladinski ekipi Mure in Slaven Belupu. Nato je sledil t.i. "lockdown" zaradi koronavirusa, ki je trajal od 29. marca do 11. aprila 2021. V tem času nogometaši niso smeli imeti skupnih treningov, trenirali so le individualno.

Danes dopoldne je NZS objavila termine prvenstvenih tekem do konca sezone. Ritem bo zelo zgoščen, saj si bodo tekme sledile na vsake tri, štiri dni. Od danes pa do petka, ko so dovoljeni treningi bodo Muraši trenirali na okoliških igriščih in sicer v Rakičanu, Renkovcih, Radencih ter tudi v Murski Soboti.

Znani termini tekem Mure
16. april 2021 ob 19.00 - Mura : Celje
21. april 2021 ob 15.00 - Tabor Sežana : Mura
25. april 2021 ob 17:15 - Mura : Olimpija
30. april 2021 ob 17.00 - Gorica : Mura

Do konca prvenstva bo Mura odigrala devet tekem. Vse tekme bodo potekale brez prisotnosti gledalcev.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu