Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Naša obramba bo močnejša

Ervin Kerčmar starejši. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv Ervina Kerčmarja

Športni časnik Polet je pred pričetkom spomladanskega dela sezone 1963/64 opravil razgovore s predstavniki klubov in jim postavil sledeča vprašanja:

1. Kakšne so bile priprave vašega moštva na spomladanski del tekmovanja v SNL?

2. Spremembe v moštvu?

3. Kakšne so možnosti slovenskega prvaka v kvalifikacijah za vstop v II. zvezno ligo?

Tehnični vodja Sobote tov. Ervin Kerčmar je na vprašanja odgovoril:

1. "S pripravami smo pričeli že 15. januarja v telovadnici, februarja pa smo že trenirali na igrišču. Odigrali smo nekaj tekem, ki so pokazale, da so bile priprave uspešne."

2. "Edina sprememba v moštvu je Puškarič, ki se je vrnil iz Ljubljane. Brez dvoma nam bo lahko mnogo pripomogel k boljši igri, saj je naša obramba s tem spet mnogo močnejša. Razen njega bo v moštvu še nekaj mladincev, katerim pa še primanjkuje izkušenj."

3. "Kljub temu, da še ne poznamo moštev, ki se bodo pomerila za vstop v II. zvezno ligo, mislim da ima slovenski prvak vse možnosti, da se uvrsti v višji razred. Kandidati za letošnji naslov so se namreč precej okrepili, kar dokazuje tudi zmaga Kladivarja nad Mariborom."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Ervin Kerčmar st.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu