Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zavzeli bomo zlato sredino

Ahmed Volić leta 1964. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Prihodnjo nedeljo bodo zopet oživela nogometna igrišča, s pričetkom SNL. Zanimalo nas je, kako se je edini pomurski predstavnik Sobota pripravil na ta start, zato smo zaprosili trenerja Volića, da nam odgovori na nekaj vprašanj.

Kakšne so bile priprave za spomladanski del tekmovanja?

"Priprave so v glavnem potekale po planu in zato mislim, da so nogometaši kondicijsko dobro pripravljeni. Edina pomanjkljivost je bila, da smo razen MTČ imeli v pripravah same lahke nasprotnike."

Ali bodo kakšne spremembe v moštvu?

"Bistvenih sprememb ne bo. Vrnil se je Puškarič, ki bo precejšnja okrepitev, računamo pa resno na nekaj nogometašev, tako na Glažarja, Benčeca in Zadravca in druge."

S katerimi igralci torej razpolagate v spomladanskem delu?

"Na razpolago imam naslednje igralce: Vrdjuka, Györek, Rantaša, Puškarič, V. Horvat, J. Horvat, Martinuzi, Perić, Sečko, Glažar, Novak, Pucko, Ismajlovič, Šarotar, Zadravec, Zver, Tkalčec, Benčec in Maučec."

Na kakšno uvrstitev računate po končanem tekmovanju?

"Računam, da brez posebnih težav moramo zavzeti sredino tabele, saj imamo večino tekem doma."

Kaj menite za nedeljsko srečanje z Ljubljano?

"To bo srečanje dveh enakih nasprotnikov, vendar z ozirom na domači teren, nam zmaga ne bi smela biti vprašanje."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu