Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nekdanji član črno-belih okrepil trenerski štab ŽNK Olimpije

Zdenko Maučec (levo) je sprejel izziv ljubljanske ŽNK Olimpije. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Danes bo odigrana 25. prvenstvena tekma med ženskima ekipama Mure in Olimpije. Petnajstkrat so zmagale črno-bele, osemkrat klonile ena tekma pa se je končala z delitvijo točk in brez doseženega gola. Prva tekma med tema dvema ekipama je bila v sezoni 2015/16. Tista tekma se je končala tudi z najvišjo zmago murašic z rezultatom 10:0.

Mura se je v zimskem prestopnem roku okrepila z štirimi novimi igralkami Zala Vindišar prestopila iz Olimpije, Tija Šoštarič Karič se je vrnila iz Sturma, Aleksandra Đorđević iz Srbije in Tereza Bednárová iz Slovaške.

Prestop Špele Rozmarič pa ni bil edini prestop iz vrst Mure v zeleno-beli dres, saj je seznam uradnih oseb v SŽNL razkril, da je v vrste Olimpije prišel bivši pomočnik trenerja Jančarja Zdenko Maučec. Kot je dejal v enem od intervjujev trener črno-belih Kokol, je "Ziko" namazan z vsemi "žavbami".

Zdenko Maučec je postal pomočnik trenerja ŽNK Olimpije Zlatka Gaborja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NZS

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu