Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Olimpiji?

Dvoboj Mure in Olimpije v oblačni Fazaneriji. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Nogometaši Mure so v retro terminu - po kosilu v nedeljo popoldne, gostili ljubljansko Olimpijo in igrali 1:1. Kakšne ocene si zaslužijo Murini posamezniki? Kdo je bil po vaše najboljši in kdo najslabši? Ocenite črno-bele.

Ocenjevanje je anonimno in brezplačno, služi pa za oizbor najboljšega nogometaša Mure po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Ocenite muraše na tekmi proti Olimpiji. Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Mateja Juga.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 11. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 71.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu