Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nepričakovan poraz Mure v Zalaegerszegu

Nogometaši Mure so nekoliko nepričakovano, vendar povsem zasluženo ostali praznih rok ga gostovanju v Zalaegerszegu. Z 1:0 je bil boljši Zalaegerszegi LE (ZLE), končni rezultat pa je bil dosežen že v prvem polčasu.

ZLE je povedel v 30. minuti. Po podaji Dome z leve strani je do strela prišel Kajtar. Jandl je njegov strel odbil, vendar na noge Langa, ki je posla žogo v mrežo za 1:0. V drugem polčasu so muraši na vsak način želeli izid izenačiti, zato so izvedli nekaj nevarnih napadov. Priložnosti so zapravili Zelko, Kukanja in Drapos.

V naslednjem krogu bo Mura gostila drugo ekipo Szombathelyi FC. Tekma bo ob treh popoldne. Poškodovanega Öszeja in Matuša bosta zamenjala M. Deškovič in Klajnšček. Pred tekmo se bosta ob 14. uri pomerila druga ekipa Mure in 48. skavtska ekipa iz Sombotela.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu