Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nogometaši Mure se pripravljajo na Nomme Kalju

Stadion Szusza Ferenc v Ujpestu (Budimpešta) Foto: csakfoci.hu

Nogometaši Mure se v teh dbeh pripravljajo na tekmo 1. predkroga kvalifikacij za Ligo Europa. Tekmo bodo igrali 10. seprembra ob 19:30 na stadionu Szusza Ferenc v Budimpešti. Stadion je zelo podoben Fazaneriji, saj ima isto obliko strehe. Na njem domuje nogometni klub Ujpest.

Pred tekmo bodo črno beli opravili testiranje na koronavirus, ki bo v ponedeljek, 7. septembra 2020 popoldne. V Budimpešto se bodo odpravili v sredo, 9. septembra 2020 ob 9.00 z mariborskega letališča. Tudi tokrat bodo leteli s čarterskim poletom (tako velevajo pravila UEFE). Nastanjeni bodo v hotelu Mercure Budapest Castle Hill. Še isti dan bodo opravili uradni trening (19:30) in tiskovno konferenco. Takoj po tekmi se bodo odpravili na letališče in nazaj proti Sloveniji.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu