Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nova visoka zmaga Mure

Potem, ko so nogometaši Mure v 1. krogu prvenstva z 10:1 premagali Lendavo, so v 2. krogu na Ptuju premagali istoimenski klub s kar 1:9. Ob polčasu je bilo 0:3.

Enajsterica Mure je na tekmo odpotovala z vlakom in sicer ob 10.22. Vrnili pa so se ob 19.44. Mura je bila s stalni premoči, domačini, ki so prikovani na dno lestvice so bili nedostojen tekmec črno-belim. Pet golov za Muro je dosegel Vladimir Kukanja, štiri pa Ervin Kerčmar. Za Ptuj je zadel Sinitz.

Lestvica po odigranih dveh krogih

1. Mura   2 2 0 0 19:2  4
2. Drava  2 1 0 1  6:5  2
3. Lendava 2 1 0 1  5:11 2
4. Ptuj   2 0 0 2  2:14 0

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu