Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Novo žrebanje parov Slovenske lige

Slovenska liga, ki je v tem trenutku v polnem teku, je dobila dva nova člana. To sta postala Edinost iz Ljubljane in Novo mesto, ki ga je Murska Sobota avgusta izločila v kvalifikacijah. Liga tako po novem šteje 14 in ne več 12 članov. Z vstopom novih dveh članov je vodstvo tekmovanja znova opravilo žreb.

1. kolo: Murska Sobota : Celje
2. kolo: Murska Sobota : kranj
3. kolo: Murska Sobota : Borec
4. kolo: Murska Sobota : Edinost
5. kolo: Olimp : Murska Sobota
6. kolo: Murska Sobota : Železničar LJ
7. kolo: Murska Sobota : Krim
8. kolo: Murska Sobota : Maribor
9. kolo: Novo mesto : Murska Sobota
10. kolo: Murska Sobota : Rudar (T)
11. kolo: Murska Sobota : Železničar MB
12. kolo: Jože Gregorčič : Murska Sobota
13. kolo: Murska Sobota : Svoboda

Ker so bili štirje krogi že odigrani, se razpored upošteva od 5. kroga naprej. Izostanejo vse tekme, ki so bile že odigrane ter so moštva, ki so odigrala ta srečanja prosta.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu