Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Obradović podaljšal pogodbo z Muro do konca leta 2025

Matko Obradović je 1. novembra 2021 podaljšal pogodbo z Muro do konca leta 2025. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Alep Cipot/fotolens.si

Dalmatinski vratar se je k čarno-bejlim preselil v sezoni 2018/19 in je bil vse od takrat nepogrešljivi člen čete Anteja Šimundže. Do danes je za Muro zbral 122 nastopov, 99 v PLT, 7 v pokalu in 16 v Evropi. V sezonah 2018/19 in 2020/21 je bil tudi izbran v najboljšo enajsterico prvenstva, s čarno-bejlimi pa se je veselil tako naslova pokalnih, kot državnih prvakov.

Konec te sezone bi Obradoviću pogodba z Muro potekla, a to se ne bo zgodilo. Danes je namreč s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem podpisal podaljšanje pogodbe, s katero je Muri zvestobo obljubil še za naslednja štiri leta. Nova pogodba je namreč veljavna do 31.12.2025.

"Matko je že od prvega dne, odkar je prišel v Muro, pokazal ogromno mero profesionalnosti. Z nami je bil ob vseh največjih uspehih, velikokrat je bil tudi tisti, ki je z obrambami vlekel ekipo naprej. Svojo pripadnost klubu je pokazal že večkrat, nov dokaz pa je tudi podaljšanje pogodbe. Verjamem, da bo svoje delo med vratnicama še naprej opravljal tako dobro, kot doslej. Ob tem verjamem tudi, da bo Matko tisti, ki bo vodja v slačilnici in jo držal skupaj," je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor Denis Rajbar.

"Presrečen sem, da sem se s klubom uspel dogovoriti o podaljšanju pogodbe. Vsi vedo, kaj čutim do Mure in kako se počutim v Murski Soboti. Od prvega dne, ko sem prišel sem čutil veliko podporo kluba, navijačev in vseh okoli kluba. Verjamem, da sem se skupaj z ekipo in doseženimi rezultati oddolžil za podporo. Verjamem v klub in moštvo, da smo sposobni ponoviti dobre rezultate iz preteklosti in to je bil eden od razlogov, da ostanem v klubu. Nismo še rekli zadnje, verjamem, da najboljše še prihaja," je ob podpisu dejal Obradović.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Matko Obradovič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu