Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Obradović se poslavlja od Mure

Matko Obradović na tekmi Mura : Olimpija (17. september 2022). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Matko Obradović je danes sporazumno prekinil pogodbo z Muro. K Muri je prišel pred pričetkom sezone 2018/2019 in pri nas prebil štiri polne sezone. Dres Mure je zadnjič oblekel pred dobrim mesecem dni proti Olimpiji, ko so se začela pojavljati namigovanja o njegovem nezadovoljstvu in napovedovati odhod. Na koncu se je s klubom dogovoril za predčasno prekinitev pogodbe, ki je sicer veljala do konca leta 2025. Obradović je med vratnicama Mure stal 141-krat. Najglasnejša so namigovanja da bo kariero nadaljeval v Celju.

Predsednik in nekdanji vratar sta za spletno stran nsmura.si povedala

Robert Kuzmič: "Matku Obradoviću smo hvaležni za vse kar je prispeval Muri  v zgodovinsko najbolj uspešnem obdobju kluba. Tako kot je Mura njemu dala ogromno, je tudi on Muri vrnil z obrambami in bil zraven pri vseh največjih uspehih kluba, torej pri osvojitvi pokala, naslovu državnih prvakov in nastopu v skupinskem delu Konferenčne lige. Danes se naša skupna pot sporazumno končuje, Matko bo zagotovo ostal zapisan v zlato zgodovino Mure. Hkrati mu v nadaljevanju kariere želimo veliko uspeha."

Matko Obradović: "Mura bo za vedno ostala zapisana v mojem srcu. Skupaj smo spisali največje dosežke v zgodovini kluba, osvojili dve lovoriki in igrali v Evropi. Na vse kar sem dosegel z Muro sem izjemno ponosen. Vsaka zgodba se enkrat konča, naša se končuje danes. Vesel sem, da smo se na koncu uspeli pogovoriti kot gospodje in se poslovili na način kot se spodobi. Muri bom večno hvaležen za vse, kar je storila zame."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Matko Obradovič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu