Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ocenite črno-bele na porazni tekmi proti Bravu

Nogometaši Mure so v Šiški odigrali katastrofalno tekmo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sportklub, montaža NK Mura skozi čas

Nogometaši Mure so po brezidejni igri proti Bravu ostali praznih rok. Izgubili so z 2:0. Kakšne ocene si zaslužijo?

Ocenjevanje je anonimno in služi za izbor najboljšega igralca Mure po vašem izboru.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na tekmi Bravo : Mura (3. december 2023). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Alena Bubka.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 5. decembra, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 100.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu