Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ocenite igralce Mure na prekmursko - štajerskem derbiju

Stojijo od leve: Mirlind Daku, Lazar Zličić, Kai Cipot, Matic Maruško, Klemen Mihelak, Žiga Kous. Čepijo od leve: Leard Sadriu, Darick Kobie Morris, Mihael Klepač, Amar Beganović in Filippo Tripi. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

V 34. krogu prve lige Telemach so muraši gostovali v Mariboru. Kako so se izkazali igralci Mure? Ocenite jih z oceno od 1 do 10. Ocenjevanje je anonimno in za njega ni potrebna nobena registracija. Glasovi služijo za izbiro najboljših posameznikov Mure v spomladanskem delu sezone 2022/23.

Kako so igrali?

V 34. krogu so črno-beli gostovali v Mariboru.  Kako so igrali? Ocenite igralce od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Na seznamu so igralci, ki so brez podaljška igrali vsaj 5 minut. Ocenjevanje poteka do vključno 4. maja, ko bomo objavili rezultate.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 41.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu