Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ocenite igralce Mure, trenerja in sodnika proti Celju

Eden redkih poskusov murašev v prvem polčasu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Nogometaši Mure so v 2. krogu v Celju doživeli pravi polom in prejeli petardo. Celjani so zmagali s kar 5:0. Tako kot po vsaki tekmi vas vabimo, da ocenite muraše. Kako so igrali?

Tudi sodnik in trener

Uvajamo pa z letošnjo sezono dve novosti. Ocenili boste lahko še trenerja Mure in glavnega sodnika. Kdo so najslabši in kdo najboljši sodniki v očeh navijačev Mure?

Kako so igrali?

Kako so igrali muraši na tekmi proti Celju, ki je bila odigrana 30. julija 2023? Kako je Dejan Grabić odvodil in glavni sodnik Matej Jug odsodil tekmo?

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 1. avgusta, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 67.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu