Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašice premagale Neulengbach

Pozdrav kapetank pred tekmo. Levo Sandra Mayrhofer in desno Špela Kolbl. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

V tretji pripravljalni tekmi so se murašice v Bratoncih pomerile s četrtouvrščeno ekipo prve avstrijske ženske lige, SoccerCoin USV Neulengbach. Črno bele so slavile s 3:2. Strelki golov sta bili Nikolina Plavšić, ki se je razveselila prvega gola v črno belem dresu in Neli Hofman, ki je zadela dvakrat.

Črno bele so tekmo začele v postavi: Iva Kocijan, Nikolina Plavšić, Lucija Kos, Špela Rozmarič, Evelina Kos, Thalita Ellen Silva Bomfim, Lea Dolinar, Lara Klopčič, Noelle Vilčnik, Josilene De Jesus Matos in Špela Kolbl. V nadaljevanju so priložnost dobile še: Daša Dolenšek, Neža Hrga, Ines Sok, Živa Rakovec, Neli Hofman. Igrale so pod taktirko trenerja Bojana Jančarja. Danes je zaradi poškodbe manjkala Sara Adam.

Po včerajšnjem volilnem občnem zboru, si je v družbi dveh članov upravnega odbora Simona Jakšiča in Cirila Horvata tekmo ogledal tudi stari novi predsednik Robert Kuzmič.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu