Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nov mandat za Roberta Kuzmiča

Robert Kuzmič ostaja predsednik Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

V press sobi kluba je potekal volilni občni zbor članov društva. Predsednik kluba še naprej ostaja Robert Kuzmič.

Na današnjem volilnem občnem zboru članov kluba je dozdajšnji predsednik Robert Kuzmič predstavil strategijo in vizijo za prihodnja štiri leta. Člani kluba so predhodno sprejeli spremembo statuta, po kateri se število članov upravnega odbora iz predhodnih 9 zmanjša na 7. Člane upravnega odbora tako ne sestavljajo več predsednik, dva podpredsednika ter šest članov, temveč predsednik, podpredsednik in pet članov.

Člani kluba so na volilnem občnem zboru potrdili nov mandat dozdajšnjemu predsedniku Robertu Kuzmiču, za člane upravnega odbora pa so bili izvoljeni Denis Rajbar, ki je tudi podpredsednik, Damjan Rajh, Bernard Štornik, Simon Jakšič, Ciril Horvat in Peter Polanič. V nadzornem odboru bodo Roman Ratkai, Mitja Sapač in Drago Ružič, disciplinsko komisijo pa sestavljajo Marjan Špilak, Rihard Ficko in Miran Rantaša.

Vodstvo kluba

Predsednik: Robert Kuzmič

Podpredsednik: Denis Rajbar

Člani upravnega odbora: Denis Rajbar, Damjan Rajh, Bernard Štornik, Simon Jakšič, Ciril Horvat in Peter Polanič.

Nadzorni odbor: Roman Ratkai, Mitja Sapač in Drago Ružič

Disciplinska komisija: Marjan Špilak, Rihard Ficko in Miran Rantaša.

Glede na pretekli občni zbor ni več v upravnem odboru Borisa Cigüta, Štefana Žlebiča in Stanka Prelca. Nov član je postal predsednik uprave Panvite Peter Polanič.

Člani društva so izvolili novo vodstvo kluba. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Občni zbor je potekal v press sobi kluba. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu