Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V mlajših selekcijah tudi Kokol in Flisar

Stojijo od leve: Roman Gostan, Matjaž Kek ml., Dejan Veršovnik, Jernej Repina, Aleksander Hedižavec, Robert Koren. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Devetindvajsetega julija bodo s tekmovanjem pričeli mladinci Mure (U19), ki bodo v Mladinski ligi gostili Rudar iz Velenja. Ekipo bosta še naprej vodila trener Matjaž Kek ml. in njegov pomočnik Roman Gostan.

Do sprememb je prišlo tudi v selekcijah U17 in U15. Selekcijo U17, ki jo je ob koncu lanske sezone vodil Robert Koren, prevzema Jernej Repina, ki ima tudi igralske izkušnje iz PLT, med drugim je igral za Aluminij in Nafto. Njegov pomočnik bo Aleksander Hedižavec.

Do sprememb je prišlo tudi v selekciji U15, ki jo bo odslej vodil nekdanji muraš Vladimir Kokol. V igralski karieri je Kokol kar 188-krat oblekel čarno-beli dres Mure. Njegov pomočnik bo še en nekdanji muraš, Mitja Flisar.

Nad razvojem mladih nogometašev od 15. do 19. leta bo še naprej bdel Robert Koren, v vlogi trenerja vratarjev ostaja Dejan Veršovnik.

Vladimir Kokol in Mitja Flisar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu