Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ouro ni več član Mure

Samsindin Ouro in Daniel Lisu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Samisindin Ouro odhaja iz Mure. Reprezentant Toga je član Mure postal pozimi 2020 za naš klub pa je odigral 41 tekem in dosegel 2 zadetka. Pogodbo je imel do 30. junija 2024. V zameno za odškodnino se seli v savdskoarabskega drugoligaša Al Adalah, ki ga vodi nekdanji muraš Ante Miše.

V pretekli sezoni je bil na posoji v Radomljah, letos poleti pa se je na kratko pridružil pripravam Mure in odigral pripravljalno tekmo proti Vojvodini. Zadnjo uradno tekmo je odigral pred nekaj več kot letom dni proti St Patrick's Athleticu.

Samsindin Ouro: "Rad bi se zahvalil vsem navijačem za podporo v dobrem in slabem. Vsak, ki je igral pri Muri, ve za kakšen klub gre in ponosen sem, da sem lahko bil del čarno-bejlih. Klubu in navijačem želim vse dobro v prihodnje. Mi smo Mura".

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Samsindin Ouro

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu