Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ocenite igralce Mure, trenerja in sodnika proti Domžalam

S pričetkom prvenstvenih dvobojev se pričenja tudi druga sezona Najbole segretih. Tako kot lani vas bomo po koncu vsake tekme povabili k ocenjevanju igralcev Mure, ki jim boste dodeljevali ocene od 1 do 10. Na koncu sezone bomo dobili najboljšega posameznika Mure po mnenju navijačev Mure in obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas. Končna razvrstitev bo določena po sledečih kriterijih. Tako kot lani je ocenjevanje anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna registracija.

Tudi sodnik in trener

Uvajamo pa z letošnjo sezono dve novosti. Ocenili boste lahko še trenerja Mure in glavnega sodnika. Kdo so najslabši in kdo najboljši sodniki v očeh navijačev Mure?

Kako so igrali?

Kako so igrali muraši na tekmi proti Domžalam, ki je bila odigrana 22. julija 2023? Kako je Dejan Grabić odvodil in glavni sodnik Alen Bubek odsodil tekmo?

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 24. julija, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 79.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu