Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prvo pripravljalno tekmo dobile Madžarke

Murašice na prvi pripravljalni tekmi v sezoni 2023/24. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Murašice so v Bratoncih odigrale prvo pripravljalno tekmo z lani drugouvrščeno ekipo madžarskega prvenstva Eto FC Györ. Predstavile so se v novih dresih, na katerih je zvezdica, ki ponazarja deseti naslov državnih prvakinj. Ekipo črnobelih je s klopi vodil novi trener Bojan Jančar s pomočnikom Zdenkom Maučecom.

Murašice so vknjižile poraz 0:1 (0:0). V drugem polčasu je za zmago Madžark zadela Csilla Savanya. V sredo, 26. julija, bodo odigrale drugo pripravljalno tekmo z ekipo Puskas Akademia iz Madžarske.

ŽNK Mura Nona: Iva Kocijan, Lea Dolinar, Thalita Ellen Silva Bomfim, Evelina Kos, Špela Rozmarič, Josilene De Jesus Matos, Sara Adam, Lara Klopčič, Noelle Vilčnik, Živa Rakovec, Špela Kolbl. Rezerve: Neli Hofman, Hana Serec, Lana Jakšič, Ana Marija Kršljin Stojič, Asja Cvetkovič, Neža Hrga, Teja Truntič, Ines Sok, Lucija Kos.

Seznam vseh pripravljalnih tekem ženske ekipe si lahko ogledate v rubriki tekme.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu