Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Prvo pripravljalno tekmo dobile Madžarke

Murašice na prvi pripravljalni tekmi v sezoni 2023/24. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Murašice so v Bratoncih odigrale prvo pripravljalno tekmo z lani drugouvrščeno ekipo madžarskega prvenstva Eto FC Györ. Predstavile so se v novih dresih, na katerih je zvezdica, ki ponazarja deseti naslov državnih prvakinj. Ekipo črnobelih je s klopi vodil novi trener Bojan Jančar s pomočnikom Zdenkom Maučecom.

Murašice so vknjižile poraz 0:1 (0:0). V drugem polčasu je za zmago Madžark zadela Csilla Savanya. V sredo, 26. julija, bodo odigrale drugo pripravljalno tekmo z ekipo Puskas Akademia iz Madžarske.

ŽNK Mura Nona: Iva Kocijan, Lea Dolinar, Thalita Ellen Silva Bomfim, Evelina Kos, Špela Rozmarič, Josilene De Jesus Matos, Sara Adam, Lara Klopčič, Noelle Vilčnik, Živa Rakovec, Špela Kolbl. Rezerve: Neli Hofman, Hana Serec, Lana Jakšič, Ana Marija Kršljin Stojič, Asja Cvetkovič, Neža Hrga, Teja Truntič, Ines Sok, Lucija Kos.

Seznam vseh pripravljalnih tekem ženske ekipe si lahko ogledate v rubriki tekme.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu