Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ouro in Horvat doživela ognjeni krst v reprezentanci

Samisindin Ouro je debitiral v izbrani vrsti Toga proti Sierra Leoneju (24. marec 2022). Nosil je dres s številko 22. Foto: FTF-Fédération Togolaise de Football

V prvenstvenem premoru med 19. marcem in 3. aprilom sta članske reprezentančne obveznosti opravila Tomi Horvat in Samsindin Ouro.

Turniščan Horvat se je s slovensko reprezentanco mudil v Katarju, kjer je naša izbrana vrsta odigrala tekmi proti Hrvaški in Katarju. Na tekmi proti gostiteljici naslednjega mundiala Katarju, je Horvat igral zadnje tri minute tekme in s tem debitiral v slovenski reprezentanci.

Prva nastopa za člansko reprezentanco Toga pa je opravil Samsindin Ouro. Ta zahodnoafriška država se je mudila na pripravah v Antaliji in se pomerila S Sierra Leonejem ter Beninom. Ouro je obe tekmi pričel v začetni enajsterici in tako kot Horvat doživel ognjeni krst v izbrani vrsti svoje države.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Tomi Horvat
Samsindin Ouro

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu