Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tomi Horvat
Tomi Horvat leta 2020
Foto: Jurij Kodrun/m24.si
Datum rojstva
24. marec 1999
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
10, 20
Prvi nastop

21. julij 2018 (pred 6 leti), Prva liga Telekom Slovenije 2018/2019

Mura : Triglav Kranj 1 : 1

Zadnji nastop

15. maj 2022 (pred 2 letoma), Prva liga Telemach

Olimpija Ljubljana : Mura 3 : 3

Starost ob debiju
leta: 19, meseci: 3, dnevi: 27

Prve nogometne korake je storil v domačem Turnišču, v črno-belem dresu pa je uspešno nastopal že v selekciji U15. Iz takratne Mure 05 se je preselil v Maribor, kjer je veljal za enega najboljših nogometašev v kadetski in mladinski ekipi. Postal je tudi standardni član mlajših reprezentančnih selekcij. Po preteku mladinskega staleža se je vrnil v Muro, kjer je ofenzivni vezist in krilni napadalec pogodbo sklenil do 30. 5. 2021. Njegovo prvo prvoligaško sezono sta zaznamovala nepozabna zadetka v samem zaključku tekme z Olimpijo v Stožicah, ki je Muri prinesla točko.

Tomi Horvat - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu