Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pogled na Murine posojene igralce

Henrik Nerguti je posojen v Beltince. Utrinek je s tekme Beltinci : Tabor Sežana (12. november 2023). Foto: Boštjan Rous

NŠ Mura je imela v letošnjem jesenskem delu le enega igralca na posoji. To je bil Henrik Nerguti, ki se je Muri z osemnajstimi leti pridružil julija leta 2021. Igral je na položaju zadnjega veznega.

Nerguti, sicer državljan Albanije, je v aktualni sezoni za Beltince, kamor je posojen že dlje časa odigral petnajst tekem. Od tega je dvanajstkrat začel tekmo, trikrat pa vstopil s klopi. Dosegel je tri zadetke in prejel pet rumenih kartonov.

Za drugoligaške Beltince je nastopal tudi v pokalu, kjer je igral le enkrat in dosegel tudi en zadetek.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Henrik Nerguti

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu