Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pokalne tekme se selijo na Brdo pri Kranju

Pokalni finale se seli na Brdo pri Kranju. Foto: EkipaSN

Glede na to, da država počasi sprošča ukrepe za zajezitev koronavirusa, je za pričakovati, da se bodo igralci kmalu vrnili na igrišča. Ker bo ritem tekem zelo zgoščen (sreda, nedelja), se je NZS odločila in nekoliko spremenila format ter kraj igranja pokalnih tekem. Mura bi se v polfinalni tekmi morala dvakrat pomeriti z Aluminijem, vendar se bo igrala le ena tekma in to na nevtralnem igrišču brez gledalcev. Prizorišče bo Nacionalni nogometni center (NNC) Brdo. Posledično se tudi finale seli na nevtralno igrišče - s Fazanerije na Brdo.

Polfinalna para sta Aluminij : Mura in Nafta 1903 : Radomlje. Tekmi bosta 16. in 17. junija, finale pa 8. julija.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu