Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Polfinale pokala Slovenije

Nogometaše Mure čaka polfinalni dvoboj Pokala Slovenije proti Aluminiju. V eni tekmi na Brdu pri Kranju je vse mogoče in Mura lahko po 25. letih znova pride v finale in ga tudi osvoji. Tekma bo 9. junija 2020 ob 17.30, prenos pa bo na Sport klub 1.

V Ekipi so objavili tudi članek z naslovom Šimundža v finalu z Aluminijem, a moral bi igrati za Muro. V njem govorijo o tem, kako malo je manjkalo, da bi Ante Šimundža v sezoni 2001/2002 oblekel dres Mure. Na koncu je zaigral za Aluminij.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu