Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Poraz Sobote na uvodu prvenstva

Na igrišču Sobote je bila odigrana tekma 1. kroga slovenske lige med Soboto in Krimom iz Ljubljane. Pred okrog 1000 gledalci so slavili gostje z 0:1, zmagoviti zadetek pa ja padel v drugem polčasu.

Pri obeh moštvih je bilo opazno, da je to prva prvenstvena tekma v sezoni, še posebej pa je manjkala borbenost.

Gostje so v prvem polčasu izvedli nekaj nevarnih napadov, Soboto pa je nekajkrat rešil vratar, ki je obranil nekaj nevarnih strelov. Sobočani so bili nekoliko boljši v prvih petnajstih minutah. Polčas se je končal brez zadetkov, nekoliko boljši pa so bili gostje.

Podobna slika je bila v drugem polčasu, le da so imeli gostje nekoliko več od igre. Odločilen zadetek je padel v 82. minuti, ko so gostje po levem krilu izvedli hiter napad, ki ga je zaključil Nagode. Žoga se je od vratnice odbila v hrbet Režonji, nato pa še v mrežo. Po zadetku so gostje izvedli še nekaj napadov, ki pa jih je domača obramba uspešno odbila.

Zmaga Krima je zaslužena. V njihovem moštvu sta bila najuspešnejša brata Nagode, pri Soboti pa srednji krilec Stanko Klepec in vratar Alojz Režonja.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu