Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Poškodoval se je Florijan Raduha

Florijan Raduha. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Ta teden se je na enem izmed treningov huje poškodoval rezervni vratar Florijan Raduha. Odrančan je ob trku z enim izmed soigralcev dobil močan udarec v glavo in za nekaj časa ostal brez zavesti. Prepeljali so ga v soboško bolnišnico kjer je ostal na opazovanju, vendar se je kmalu vrnil v domačo oskrbo.

Trener Vermezović: "Želim mu čim hitrejše okrevanje in vrnitev na igrišče. Je močan fant, spraševal je že, kako in kaj naprej, toda poškodba ni nedolžna. Ne vem, kdaj bo spet v postavi."

Vlogo rezervnega vratarja bo opravljal mladinec Vid Šumenjak.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Florijan Raduha

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu