Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V pokalu na Hodoš

Igrišče na Hodošu bo 18. oktobra prizorišče dvoboja 2. kroga pokala Pivovarna Union med Hodošom in Muro. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Na sedežu MNZ Murska Sobota so izžrebali pare 2. kroga Pivovarna Union. Mura bo gostovala pri članu 1. MNL Murska Sobota Hodošu. Tekma bo 18. oktobra 2023 ob 15.00.

Mura je s Hodošom že odigrala dve prvenstveni tekmi. To je bilo v sezoni 2013/14 v takratni 1. medobčinski ligi. Črno-beli so obe tekmi dobili. Prvo z 0:2, drugo pa s 3:0.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu