Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Preostanek tekme Mura : Građanski odložen za nedoločen čas

14. novembra 1937 je bila v Murski Soboti odigrana tekma med Muro in Građanskim, ki je bila prekinjena v 52. minuti. Sodnik je predčasno odpiskal konec tekme, ker gostujoči igralec Josip Horvat po izključitvi ni hotel zapustiti igrišča.

Vodstvo tekmovanja je sprva določilo, da bi se preostanek tekme odigral 5. decembra 1937, najnovejša sporočila vodstva pa pravijo, da se tekma odloži za nedoločen čas. Zaenkrat torej ni znano kdaj se bo tekma nadaljevala in če se sploh bo.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu