Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Remi Sobote in Drave

Nogometaši Sobote so se v pripravljalni nogometni tekmi pomerili s ptujsko Dravo in igrali 2:2 (1:1). Dogodki na igrišču so nakazovali izdatno zmago Sobočanov, vendar so bili strelci skrajno nerazpoloženi.

Sobočani tekme niso najbolje začeli, zato so prvi povedli igralci Drave, nakar je Zelku uspelo izid poravnati. Po odmoru so se naši nogometaši zbrali in žoga se je kar naprej vrtela pred vrati gostov, ki so se v tem času v glavnem branili. Sobočani so veliko streljali, vendar je žoga vselej končala mimo okvirja. V tem delu igre so domačini dosegli vodilni zadetek, gostje pa so nato proti koncu tekme izid izenačili.

Najboljši mož na igrišču je bil vratar gostov.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu