Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota v povratni pripravljalni tekmi boljša od Nafte

V Murski Soboti je bila odigrana povratna pripravljalna tekma med starima rivaloma - Soboto in Nafto, ki so jo dobili naši nogometaši s 4:3 (1:2).

Vse do sedine drugega polčasa je kazalo, da bo Sobota doživela poraz, saj je Nafta že vodila z 1:3. Šele, ko je Matjašec dosegel drugi gol, je domače moštvo v kratkem izenačilo in nato doseglo zmagoviti zadetek. Sobota je zapravila še strel z bele točke. Gostje so se proti koncu tekme trudili, da bi izid izenačili, vendar jim to ni uspelo.

Nafta je nastopila v svoji standardni postavi, medtem ko je pri Soboti zaigralo precej mladih igralcev. Naši nogometaši so igrali dokaj nepovezano.

IZ MEDIJEV

Komentarji (1)
  • SH
    Simon Horvat
    26. februar 2023, 20:40 (pred 1 letom)
    /

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu