Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Renato Simić se je znašel v težavah

Renato Simić je nogometaš, ki obeta. Kariero je začel pri Olimpiji, nato pa že kot mlad fant odšel k Fiorentini. Pred časom se je vrnil domov, podpisal za Muro in se – poškodoval! Zdaj še vedno ne igra in kdo ve, morda še dolgo ne bo. Grozi mu namreč kar – zaporna kazen! Kot poročajo Slovenske novice, se je Simić malce pred podpisom za Muro zapletel v hud incident, ki se je zgodil v Portorožu. Tam naj bi se v Pergoli stepel z leto dni starejšim moškim in mu menda – tako Slovenske novice – z enim udarcem zlomil čeljust! Ker je poškodovanemu zadal hude telesne poškodbe, mu – pozor – grozi celo pet let zapora!

Da bi bilo zanj vse skupaj še nekoliko huje, v sredo ni prišel na predobravnavni narok, na katerem bi se izrekel za krivega oziroma nedolžnega, s čimer je močno razjezil sodnika Julijana Glavino. Temu se je Simić nato sicer opravičil, a Glavina tega ni sprejel in je odredil celo prisilno privedbo na naslednji narok, ki bo 17. novembra. Privedbo je pripravljen priklicati, če bo Simić sodišču sporočil svoj pravi naslov. Tudi tega menda ni storil! Še več, Simić naj bi se hkrati izgovoril, da na prvi narok ni prišel, ker je v preventivni karanteni, čeprav bojda ni bilo tako.

"V času storitve domnevnega kaznivega dejanja igralec ni bil član našega kluba. Ker smo se z zadevo seznanili šele po vašem povpraševanju, je vodstvo kluba zadevo že predalo disciplinski komisiji, ki bo skladno s pravili o predmetni zadevi sprožila postopek in kontaktirala igralca. Klub ima ničelno toleranco do vseh nešportnih ravnanj ali celo tistih, ki lahko predstavljajo kaznivo dejanje. Takšna dokazana dejanja bodo najstrožje sankcionirana tudi s strani kluba. Trenutno ni v karanteni nihče izmed igralcev ali osebja članske ekipe NŠ Mura," je za Slovenske novice povedal predsednik Mure Robert Kuzmič.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Renato Simić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu