Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Še bolj me skrbi, kako bo v prihodnji sezoni

Predsednik Mure, Robert Kuzmič, je za časnik EkipaSN spregovoril o trenutnih razmerah v klubu. Klub bo posledice zaradi prekinitve tekmovanj čutil na večih področjih. Dobršen del sredstev prinesejo vstopnine na tekmo (na letni ravni 350.000 evrov), nekaj prinašajo gostinske storitve, zna pa se zgoditi tudi, da bo kateri od sponzorjev začasno prekinil sodelovanje s klubom. Ker se bodo spremenile razmere na trgu igralcev, obstaja verjetnost, da bo Mura utrpela izpad tudi od prodaje igralcev.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu