Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Šesti predsednik Mure je Vincenc Arvai

V torek, 1. marca 1932 se je odvijal občni zbor športnega kluba Mura. Na njem je Mura dobila novega predsednika - Vincenca Arvaija, ki je na tem mestu zamenjal Antona Lovšina. Tajnik kluba je postal Josip Adanič, ki je to funkcijo opravljal že v lanski sezoni.

Vincenc Arvai ni novinec na tem mestu, saj je bil predsednik Mure že od 28. februarja 1928 do 16. februarja 1929. Dosedanji predsednik Anton Lovšin je v Murski Soboti opravljal notarske storitve. V prekmursko prestolnico je prišel kot zamenjava za obolelega notarja g. Križana, kateremu se je maja 1931 stanje izboljšalo. Antona Lovšina so zato maja 1931 premestili v drug kraj, kar je posledično pomenilo konec predsednikovanja športnemu klubu Mura.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu