Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Špilajte

Black Gringosi so za severno tribuno pripravili transparent s sporočilom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Fazanerija je v 23. krogu 1. SNL videla dvoboj Mure in Radomelj, ki se je končal brez zadetkov. Na tekmi tokrat ni bilo gostujoče navijaške skupine, so se pa z odličnim navijanjem znova izkazali Black Gringosi. Med tekmo so razvili transparent s sporočilom: "Naše ultras gibanje se ne bo končalo". Navijanju organizirane skupine sta se pridružila dva mlada navijača, sicer ne v boksu, temveč zraven njega. Med navijanjem sta večkrat izrekla dovolj zgovorno besedo iz naslova, ki smo jo tudi uporabili na naslov tega prispevka, prisluhnete pa ji lahko v spodnjem videu.

Gledalci na severni tribuni smo tokrat videli veliko več kot tisti na jugu. V obeh polčasih je bilo namreč več dogajanja pred golom ob Ledavi.


Proti stadionu tokrat ni bilo pretirane gneče. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Transparent Black Gringosov. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Šepajoč odhod Timoteja Brkića v slačilnico. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Navijanje Black Gringosov. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pogled s severne tribune na tekmo Mura : Radomlje. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Tradicionalna gesta igralcev po koncu tekme - pozdrav navijačem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na 13. prvenstvenem dvoboju Mure in Radomelj. Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Alena Bubka.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 27. februarja, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 72.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu