Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zmaga murašic v Avstriji

Začetna enajsterica Mure None. Stojijo od leve: Đordević, Vindišar, E. Kos, Hofman, Recek, L. Kos. Čepijo: Bednarova, Dolinar, Karič, Rakovec in Adam. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Nogometašice Mure so v Avstriji odigrale pripravljalno tekmo z žensko ekipo Hof bei Straden, ki jo vodi nekdanji trener ŽNK Pomurja Sandi Bauer. V neugodnih vremenskih razmerah je mrežo domačink dvakrat zatresla Lea Dolinar, enkrat pa je bila uspešna še Neli Hofman.

Tekmo so pričele: Recek, Đordević, Vindišar, E. Kos, Hoffman, L. Kos, Bednarova, Dolinar, Karić, Rakovec in Adam.

Zaradi odsotnosti prve vratarke Ive Kocjan ki je z reprezentanco sodelovala na turnirju v Španiji in bolezni rezervne vratarke Teje Truntič je bila v golu 13-letna Tiara Recek ki brani za selekcijo DU 15.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu