Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Svoboda klonila proti ljubljanski Svobodi

Zadnjo nedeljo v oktobru sta se v Murski Soboti v prijateljskem obračunu pomerili dve ekipi Svobode. Soboška Svoboda je gostila ljubljansko Svobodo center in morala priznati premoč s 4:6 (3:5).

Domačini so že od vsega začetka pritisnili proti vratom Ljubljančanov in v štirih minutah prišli v vodstvo z 2:0. Gostje so nato v naslednjih dvajsetih minutah prek Acka in Pupa izenačili. Gledalci so spremljali zelo živahno igro in Ljubljančani so v 25. minuti že vodili z 2:4. Do konca polčasa je nato padel še po en zadetek na vsaki strani tako, da sta ekipi na odmor odšli z rezultatom 3:5.

Takoj po odmoru so Sobočani znižali rezultat na 4:5, vendar je Hacler kmalu dosegel še svoj tretji zadetek na tekmi in postavil končni rezultat 4:6.

Kot je poročal Slovenski poročevalec spadajo Sobočani med najboljša moštva v Sloveniji, odlikujeta pa jih hitrost in start. Moštvi sta se dogovorili, da bodo Sobočani v kratkem vrnili obisk Ljubljančanom.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu