Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Testiranje pred stadionom

Testiranje na prisotnost koronavirusa pred tekmo Mura : Gorica (20. februar 2020). Foto: facebook NŠ Mura

Vlada Republike Slovenije je na zadnji seji sprejela odlok, ki uvaja obvezno testiranje na prisotnost virusa sars-cov-2 tako za športnike in člane njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanj, kot tudi drugo osebje, ki sodeluje pri izvedbi teh tekmovanj.

Mura je za vse, bodo skrbeli za organizacijo tekme Mura : Gorica (20. februar 2021) organizirala testiranje kar pred stadionom. Testiranje je opravilo zdravstveno osebje Zdravstvenega doma Murska Sobota.

"V luči naglih sprememb in dopolnitev Odloka, ki določa, da imajo vstop na tekmovanja v kolektivnih športih samo osebe z negativnim izvidom na novi koronavirus, ki ni starejši od 24 ur, je marsikdo postavljen v časovno stisko. Obveščamo vas, da bo testiranje s hitrimi testi na novi koronavirus mogoče pred sobotno tekmo tudi pred vhodom na stadionom, in sicer med 18. in 20. uro. Tekma 22. kroga PLTS med NŠ Mura in ND Gorica se bo začela ob 20. uri," so sporočili iz tabora Mure.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu