Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tretja okrepitev je vezist Nuhanović

Sandi Nuhanović in Robert Koren. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Mura je danes predstavila še tretjo okrepitev, to je Sandi Nuhanović. Petindvajsetletni Ljubljančan, ki se najbolje znajde v vezni liniji, je v članski konkurenci doslej branil barve Radomelj, za katere je v vseh tekmovanjih odigral 154 tekem, ob tem pa dosegel sedemnajst zadetkov in prispeval pet asistenc. V letošnji sezoni je Nuhanović odigral 19 tekem in ob tem prispeval dva zadetka ter asistenco. Pogodbo s čarno-bejlimi je podpisal do 31.12.2025.

Robert Koren, NŠ Mura: "Sandi Nuhanović je nogometaš, ki zelo dobra pozna slovensko ligo. Njegov način igre in delovne navade se skladajo s tem, kar želimo videti v Muri. Verjamem, da bo takoj zaostril konkurenco na sredini igrišča in nam pomagal do čim boljših rezultatov. Veseli me, da je Muro prepoznal kot pravo stopničko za korak naprej v svoji karieri".

Sandi Nuhanović, NŠ Mura: "Vesel in počaščen sem, da bom lahko v prihodnje del kluba kot je Mura, ki vemo, kaj pomeni v slovenskem nogometu. To je nov korak, nova stopnička v moji karieri. Verjamem, da bom lahko pomagal ekipi do zastavljenih ciljev. V Fazaneriji sem igral že večkrat in komaj čakam, da stopim pred te izjemne navijače".

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Sandi Nuhanović

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu