Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E73

V 73. epizodi podcasta Doj se prosi sta se Robert in Smiljan dotaknila priprav čarno-bejlih, rezultatov, rekordnega prestopa in novih okrepitev. Po mnenju Roberta v klubu z okrepitvami, ki so prišle, več kot očitno razmišljajo dolgoročno in ne gre za okrepitve v smislu "paničnega" zapolnjevanja nastalih lukenj. Kaj imajo trenutne okrepitve skupnega? Kako se krepijo tekmeci čarno-bejlih, kdo je najbolj razočaral? Robert in Smiljan pa se dotakneta tudi zanimivega razmišljanja Darija Srne, ki se je v Turčiji Murašem pridružil pri večerji. Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu