Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Upamo, da se novinci zavedajo kaj pomeni Mura

Vito Štrakl (levo) in Žiga Škoflek (desno). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so včeraj pričeli s pripravami na novo sezono. Trenirali so na atletskem stadionu pri osnovni šoli 1. Glede na to, da je Fazanerija v fazi prenove bodo črno-beli uporabljali že znana igrišča v Renkovcih, Bakovcih, Rakičanu in Radencih. Prve tri tedne priprav bodo opravili v domačem kraju, zadnji teden pa se bodo odpravili v Avstrijo. Klub še ni objavil seznam pripravljalnih tekem, v igri pa so tekme z bosanskim prvakom Zrinjskim, Vojvodino, Sturmom, Floridsdorferjem in še nekaterimi drugimi klubi.

Luka Bobičanec: "Dva tedna premora sta nam prišla zelo prav, saj smo končali zelo naporno sezono. Vsi vemo čemu služijo priprave in zelo pomembno je, da jih oddelamo kot je treba. Igralci, ki so nas zapustili so bili že nekaj časa z nami, zdaj so tukaj novi. So dobri in so si zaslužili prestop k nam. Upam, da se zavedajo kaj pomeni Mura in kaj morajo narediti, da bomo še boljši. Mi pričakujemo od njih velike stvari."

Damir Čontala: "Zraven kondicijskih priprav bo od vsega začetka v proces priprav vključena tudi žoga. Želimo si čim manj poškodb in da se ekipa čimprej skompletira in spozna. V ekipi se je zgodilo kar nekaj sprememb, nekaj pa jih še bo. Vsake spremembe prinesejo nekaj dodatnega in tudi nov zagon. Upamo, da bo tako tudi sedaj. Upamo, da bomo v prestopnem roku še uspešni in da bomo dobili to kar si želimo."

Bobičanec, Kous, Lorbek, Maruško, Beganović, Karamarko, Pucko, K. Cipot na treningu pri Osnovi šoli 1. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Martin Šroler Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening Mure. V ospredju je Žiga Kous. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening je potekal na atletskem stadionu pri Osnovni šoli 1. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening Mure Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Trening Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu