Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V pokalu na Gorenjsko

Pari 3. kroga oz. šestnajstine finala pokala Pivovarna Union. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NZS

Na Brdu pri Kranju je bil v prostorih NZS izveden žreb šestnajstine finala pokala Slovenije. Mura se bo v gosteh pomerila s Šenčurjem, ki tekmuje v 3. SNL zahod in se v štirinajstčlanski ligi po dvanajstih krogih nahaja na tretjem mestu.

Tekma bo v soboto, 25. novembra 2023.

Šenčur je stari znanec Mure

To bo enajsta uradna tekma med tema tekmecema. Kluba sta se namreč merila na drugoligaških dvobojih v sezonah 2006/07, 2009/10 in 2010/11. Zanimivo je, da ima Mura s tem klubom negativno medsebojno razmerje. Dosegla je dve zmagi in doživela tri poraze. Štiri tekme so se končale brez zmagovalca. Črno-beli so najhujši poraz doživeli 11. aprila 2010, ko so na domačih tleh izgubili s kar 0:6. V gosteh imajo eno zmago in sicer 6. novembra 2010, ko so zmagali z 0:3.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu