Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Velikonočne nogometne tekme

Na velikonočno nedeljo in ponedeljek, 9. in 10. aprila 1944, je Mura organizirala tri nogometne tekme. V nedeljo se je druga ekipa Mure pomerila z ekipo Szombathelyi Bőrgyár SE. Slavili so igralci iz Sombotela z 2:1 (1:1). Za Muro je zadetek dosegel Matuš.

V ponedeljek so na zelenico kot prvi stopili igralci druge ekipe, ki so se pomerili z vojaki in zmagali s 5:1 (2:0). Zadetke so dosegli Gorčan (2), Lovasi (2), Fabian in A. Kerčmar.

Sledila je tekma med prvo ekipo Mure in Bőrgyárom. Prepričljivo so bili boljši Sobočani, ki so zmagali s 6:0 (4:0). Zadetke so dosegli Klepec (2), Zelko, L. Deškovič, Kukanja in Bencik.

V nedeljo, 16. aprila, se nadaljuje prvenstvo v I. in II. razredu Severno podonavskega okrožja - Sombotelska skupina. Prva ekipa bo gostila Celldömölki, druga pa se odpravlja v Lenti.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu