Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Velikonočno gostovanje Rapida v Murski Soboti

Nogometaši Mure so na velikonočno nedeljo in ponedeljek igrali dve prijateljski tekmi z mariborskim Rapidom. V nedeljo, se je tekma končala s 3:3 (2:3), v ponedeljek pa z 2:5 (0:1).

Velikončni turnirji so stalnica Mure, saj ob ob tem krščanskem prazniku v Murski Soboti že v preteklosti gostovala številna moštva. Tokrat sta prijateljski tekmi služili Muri kot generalka pred finišem prvenstva in dvema tekmama s Panonijo in Građanskim.

Rapid igra v tej sezoni v podzvezni ligi (I. razred), kjer skupaj z Ilirijo in mariborskim Železničarjem tvori hrbtenico slovenskega nogometa. Mura, ki se letos bori za vstop v I. razred se je Rapidu dobro zoperstavila in v nedeljo iztržila remi. Na prvi tekmi je Mura nastopila z dvema igralcema, ki nista običajno del prve enajsterice, na drugi tekmi pa s štirimi.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu