Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vem, da bomo v Ljubljani prikazali dobro igro

Pred tekmo z Olimpijo je Mura pripravila novinarsko konferenco na kateri sta spregovorila trener Vladimir Vermezović in Timotej Brkić.

Vladimir Vermezović: "V prvenstvu je nanizala zmagi, zdaj je slavila tudi v Evropi. Že brez tega sem vedel, da nam na gostovanju ne bo lahko. Njen zgoščeni razpored ne bo vplival na naše srečanje, ker je že vnaprej vedela za napornejši ritem in se je na to pripravila, ima pa tudi veliko kakovostnih nogometašev. Tako da o tem, da bi njen zgoščeni ritem bil prednost za nas, sploh nisem razmišljal. Tudi po zmagi na tekmi z Aluminijem se ni nič spremenilo, razen tega da smo se znebili določenega psihološkega bremena. Dobro delamo na treningih, ki smo jih še okrepili in intenzivirali, ker imamo za to svoje razloge. Vzdušje in odnos sta na pravi ravni, tako da že natančno vem, kakšno ekipo Mure bom videl v nedeljo. Spremljam igralce, kako delajo na treningih, in vem, da bodo v Ljubljani pokazali dobro igro, da znajo igrati nogomet in da je pred njimi še svetla prihodnost. Tudi mi bomo imeli v Stožicah svoje priložnosti."

Timotej Brkić: "Zmaga proti Aluminiju je bila zelo pomembna. Sedaj smo bolj sproščeni in samozavestni in bomo takšni tudi na obračunu z Olimpijo. Delamo še z večjo energijo na treningih, ki so postali še težji in zahtevnejši in prav je tako. V Ljubljani želimo z dobro igro pokazati, kam v resnici spadamo, to pa je po mojem mnenju vrh lestvice. Moram se zahvaliti trenerju, da mi je izkazal to zaupanje in priložnost, da sem lahko pokazal svojo kakovost. Vendar pa vem, da moram še naprej trdo delati in trenirati, če želim biti stalni člen prve enajsterice."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu