Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Visoka prijateljska zmaga proti Dravi

Na današnji dan bi morala biti odigrana prvenstvena tekma med Rapidom in Muro, vendar oblasti v Mariboru niso dovolile igranja tekem mariborskim klubom. Namesto te tekme je Mura igrala prijateljsko tekmo proti Dravi iz Ptuja in zmagala z visokih 10:1. Ob polčasu je bilo 5:0.

Mura je bila pred 200 gledalci boljši nasprotnik, čeprav je tudi Drava v zadnjem času lepo naredovala. Črno-beli so igrali ležerno, dobra je bila ožja obramba v kateri je na golu debitiral Dušan Krstić.

Naslednji teden, 20. novembra bo Mura v Murski Soboti gostila mariborski Železničar. To bo zadnja domača tekma Mure to jesen. Nato jo še čakata dve gostovanji in sicer pri Rapidu ter Slaviji.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu