Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Za nadaljevanje borbe nujna zmaga

Že nekaj časa, bolje rečeno celo pomlad igramo tekme, ki odločajo o našem preživetju v drugoligaški druščini. Jutri nam v goste prihaja Tinex Šenčur, kateri je trenutno tri točke pred nami in se nahaja na osmem mestu, ki še zagotavlja drugo ligo v prihodnji sezoni. V tej sezoni smo z njimi odigrali dve tekmi, v tretjem krogu smo se na Fazaneriji po nesrečno prejetem golu v 88. minuti razšli z neodločenim izidom 2:2, strelca sta bila Bojan Fajfar in Denis Žilavec. V trinajstem krogu smo na gostovanju izgubili z 2:0.

Glede na razpored smo v situaciji, ko še vedno sami odločamo o svoji usodi. Vsi v klubu smo prepričani in verjamemo, da bo tako ostalo tudi po jutrišnji tekmi, ki se bo začela ob 17 uri, seveda ob pomoči vas, naših zvestih navijačev. V prvi vrsti se moramo potruditi za zmago, zaradi morebitne izenačenosti po točkah pa bi bila potrebna zmaga z tremi goli razlike. Vemo, da so naši igralci tega sposobni, ob vaši spodbudi z tribun bo to še lažje doseči.

Igralci so čez teden dobro trenirali in so vsi razen Jerneja Janže ter Štefana Horvata, ki sta poškodovana, na razpolago trenerju. Obljubljajo, da se bodo borili za črno-beli dres do zadnjega atoma moči. Upamo lahko samo, da bodo tudi ostali dejavniki na igrišču na primernem nivoju, ker si še ene tekme proti dvanajstim resnično ne želimo.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu