Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Že šestnajst let pri Muri
januar 2004

Franc Cifer je že šestnajst let v Muri. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Sportske Novosti

Franc Cifer velja za eno izmed legend Mure. V začetku leta 2004 mineva šestnajst let njegove kariere pri Muri. Preizkusil je dve slovenski ligi - tisto iz časa Jugoslavije in iz časa samostojne Slovenije. Ob tej priložnosti je Franc Bobovec z njim opravil intervju, ki je bil objavljen v Sportskih Novostih.

NE SPREGLEJTE

Franc Cifer

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu