Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Želimo čim boljše vstopiti v prvenstvo

Trenerji slovenskih prvoligašev. Od leve: Oliver Bogatinov (Radomlje), Zoran Zeljković (Koper), Oskar Drobne (Rogaška), Dejan Grabić (Mura), Aleš Arnol (Bravo), João Henriques (Olimpija), Damir Krznar (Maribor), Albert Riera (Celje), Robert Pevnik (Aluminij) in Simon Rožman (Domžale). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Martin Metelko/NZS

Nogometna zveza Slovenije je pred 33. sezono izvedbe prve lige pripravila tradicionalno trenersko predstavitev pred sezono. Strategi desetih slovenskih klubov so se zbrali v Ljubljani in pred prvimi tekmami strnili svoja pričakovanja.

Dejan Grabić: "Ne gledamo preveč naprej, ker se nam je v prestopnem roku zgodilo nekaj kar je v nogometu običajno tj. veliko odhodov in nekaj prihodov. Glede na to bomo prilagodili načrt tempirane forme.. Na dolgi rok ne morem ni povedat, poskušali pa bomo čim boljše vstopit v prvenstvo."

Mura bo prvo tekmo odigrala danes ob 17.30, ko na Fazanerijo prihajajo Domžale.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu