Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Žiga Kous podaljšal pogodbo z Muro

Žiga Kous je podaljšal pogodbo z Muro do 31. decembra 2022. Žiga je za Muro prvič zaigral 8. novembra 2009 na tekmi Livar Ivančna Gorica : Mura. Mura je takrat nastopala v 2. slovenski nogometni ligi. Priložnost mu je ponudil takratni trener Primož Gliha, ki je danes selektor mlade reprezentance Slovenije. Do tega trenutka je za Muro zbral 166 nastopov in dosegel sedem zadetkov, kar ga uvršča na 8. mesto igralcev z največ nastopi za Muro v samostojni Sloveniji.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Žiga Kous

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu